ONZE DIENSTEN

De Jong & Partners is een betrouwbare partner die het verschil kan maken binnen uw project.

Als wij voor u aan de slag gaan, maken we onderscheid door zowel de opdracht in de juiste banen te leiden als de mensen op te leiden en te begeleiden, zodat het team wordt verrijkt in kennis, ervaring en persoonlijke ontwikkeling om zo toekomstige projecten zonder ons succesvol af te ronden. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

ONZE DIENSTEN UITGELICHT

ONDERSTEUNING VOOR OPDRACHTGEVERS

Vanuit verschillende rollen kan er ondersteuning en/of advies worden geboden bij de voorbereiding en realisatie van projecten voor opdrachtgevers. De werkzaamheden kunnen variëren van een inhoudelijke rol, begeleiding van een team, inzet op een special, of bijvoorbeeld de review of challenge van producten. In alle gevallen wordt in de opdrachten gebruik gemaakt van de brede ervaring, ook (juist!) vanuit het marktperspectief. Interessant om ons werk op die manier samen beter te maken!

ONDERSTEUNING VOOR OPDRACHTNEMERS

Is er een tender of project met een bijzondere uitdaging? Graag help ik dan mee om er samen een succes van te maken. Mijn sterke punten zijn; strategie, omdenken, denken in oplossingen, kansen en risico’s, teamvorming, begeleiding van collega’s, review, challenge, aanscherping, samenwerking.

MEDIATION, COACHING & BEGELEIDING

Als er op een project een impasse is, dan werkt het vaak goed als er ‘iemand van buitenaf’ de betrokkenen helpt om het goede gesprek te voeren. Eventueel voorafgegaan door- of in combinatie met een project-review of een advies. Met mijn technische, contractuele, financiële ervaring en mensenkennis, is het al meerdere keren gelukt om partijen en projecten verder te helpen. Op de juiste manier spiegelen en de betrokkenen zoveel mogelijk in hun kracht krijgen is een spannend proces waar het nodige gevoel en finesse bij komt kijken. Ik vind dat misschien wel de meest uitdagende (lees: leukste) opdrachten. Dit is vaak samen hard werken om daarna mooie resultaten te bereiken.

INTERIM-MANAGEMENT

Bij een situatie waarbij er tijdelijk een positie ingevuld moet worden, vind ik  het leuk (en ben ik er goed in 😊) om mij de opgave snel eigen te maken en de mensen te leren kennen. In de korte periode (hooguit een paar maanden) dat ik mee doe, ga ik ervoor om met het team de continuïteit en voortgang van de opgave te borgen, mijn steentje bij te dragen aan de opgave en voor het inzetten / doorvoeren van eventuele veranderingen. Om daarna te zorgen dat bij afronding één en ander goed wordt geborgd en kan worden overgedragen.

WIJ DOEN WAT NODIG IS

Wij willen een bijdrage leveren aan uitdagende opgaven van onze partners en combineren hiervoor onze schat aan ervaring met de kracht van samenwerking met alle betrokkenen. Wij doen wat nodig is om een opdracht succesvol af te ronden.

dejong

ONZE PROJECTEN

Krijg een impressie van de projecten die De Jong & Partners in de afgelopen jaren heeft uitgevoerd en ontdek de diversiteit in onze opdrachten!

NEEM CONTACT MET ONS OP