OVER DE JONG & PARTNERS

Wij willen een bijdrage leveren aan uitdagende opgaven van onze partners en combineren hiervoor onze schat aan ervaring met de kracht van samenwerking met alle betrokkenen. Wij doen wat nodig is om een opdracht succesvol af te ronden.

ONZE WERKWIJZE

Wat we écht belangrijk vinden, is het verschil maken en een werkomgeving beter achterlaten dan voordat we daar aan de slag zijn gegaan. Om alle partijen op één lijn te houden en alle verschillende belangen nog beter ter harte te kunnen nemen, is Maarten opgeleid register mediator. “De menskant maakt een project nog interessanter en kan het verschil maken.”

De meerwaarde zit hem in de mensen binnen een project zo te begeleiden en op te leiden dat ze het de volgende keer zonder ons kunnen. Dit gaat samen met het kunnen zijn van de juiste gesprekspartner in zowel de bestuurskamer als op de werkvloer.

WAAR WE HET VOOR DOEN

Onze ervaring en grote netwerk maakt dat wij de juiste partners in het veld weten te vinden voor iedere opdracht. Wij werken bewust op het scheidsvlak van de private en publieke sector om deze werelden bij elkaar- en samen verder te brengen.

Wat ons drijft, is gezamenlijk succes dat we met een project of opgave kunnen bereiken. Vanuit een op partnering gerichte aanpak werken we hier iedere dag aan met onze opdrachtgevers en met anderen. Pas wanneer het doel bereikt is en de partijen waarmee we samenwerken verder kunnen komen en handvatten hebben voor de langer termijn, zijn we tevreden. Bij De Jong & Partners willen we vooruit met onze partners en een verschil maken in onze branche. Hier smelt theoretische kennis samen met een schat aan praktijkervaring.

dejong

DIT ZEGGEN ONZE PARTNERS

We hebben de afgelopen jaren al met mooie partners mogen samenwerken en bijzondere resultaten behaald.

EEN IMPRESSIE VAN ONZE PROJECTEN

Krijg een impressie van de projecten die De Jong & Partners in de afgelopen jaren heeft uitgevoerd en ontdek de diversiteit in onze opdrachten!

NEEM CONTACT MET ONS OP